Post 6 : SHRMZDB :* 2017

November 20, 2017



بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم   

Assalamualaikum alhamdulillah kita berjaya menyambut bulan ramadhan dengan jayanya hehe. 
raya tahun ni lain dari yg lain, tapi xbanyak juga perubahan tapi as long segala wishes mus sendiri dah termakbul so it doesnt matter langsung. nak tau apa wishes mus?

dulu masa kecik kecik mus selalu sambut raya dengan cousin, cousin dari jauh dari kelantan dari kedah, dari perak semua lah tapi sejak bertahun tahun ni tak. then mus doalah bagi kami ada rezeki berkumpul balik.



and alhamdulillah untuk tahun ni,family berjaya kumpul balik heheh. dengan mus yg dah jadi maksu pon hahaha. siapa sangka kan? dulu main kecik-kecik now, sepupu dah kawen , dah ada anak. kita jadi maksu hehe. rindu sangat dekat anak buah maksu tu huhu. dah lah aktif, suka cari orang nak jalan merata hahhaa.

nanti anak buah maksu datang lagi tau kita main kejar-kejar pulak haha, asyik kene dukung je haha. then, raya tahun ni, quiet fun la sebab, entah la. sebab xstres nak spm or final just raya jela haha. then, first time jugak lah dalam hidup ni dapat cium bapak untuk pertama kali sewaktu raya. whats a great things happened. 

dari dulu selalu nampak abah salah, macam entahlah negatif sangat mus ni. tapi biasalah pemikiran masih budak-budak. tak matang. bila kita dah makin lama makan garam lama-lama dah boleh faham and try untuk berdikari jugak and taknak susahkan orang dah. mus bersyukur sangat dikurniakan masalah dugaan dan keperitan sewaktu kecil yang akhirnya memberikan pengajaran yang hebat dan kekuatan yang sangat kuat dari Allah sehingga kini. Benarlah kata orang, setiap orang pun layak dapat kebahagiaan cuma bezanya Allah nak uji dahulu atau kemudian, 

Terima kasih, Ya Allah. diatas semua kurniaan-MU. 





You Might Also Like

0 comments

Top Commentators Widget for Blogger Blogspot with Avatars