Post 2 : Grand Dinner MRSM Transkrian Batch 1216

November 16, 2017


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


Assalamualaikum semua heheh, apa khabar semuanya ? hehe harini saya nak upload gambar gambar dinner. Alhamdulillah, pengalaman yang sangat menarik sepanjang kehidupan sebagai Anak Sains Mara. hehe Syukur yang tak terhingga dan tak tersangka. Sebenarnya perancangan Allah itu indah tepat pada masanya hehe. 

Kalau dulu dapat 5A UPSR, mintak masuk MRSM. then nak dapat result bagus masa SPM and alhamdulillah i did it even tak straight A huhu . 7A's pun satu anugerah besar dah bagi saya dan keluarga. dan selepas ini journey yang lebih mencabar dan saya sendiri kene yakin atas kemampuan dan rezeki yang saya yakini untk berjaya seperti orang lain :)

inshaAllah. 

selfie sikit sebelum majlis bermula hehe. sesimple yang boleh ahhaha


with Anis manusia paling mengada plus baik gila and selalu cakap nak menangis padahal tak and cantik ! adore wehh haha


Roomate goals wink wink hehehe
Thanks najwa for everything tahan dengan sikap saya selama ni hehe i love you more !


Memory to be keep !


Model MRSM 1216 :* Cantik sangat !

Claamates goals ! hehe Akmal lah member paling rapat dengan perempuan hahah tapi baikk ok.



Alyaa ! Penang pulau  member ni hehe. Pakai tudung selalu kemas,. jeles namati



Bae paling sayang rindu and paling rapat sejak naik form5 :* sorry syaza kalau aku tak berjaya nak bimbing kau sekali dengan aku hm. and sorry kalau aku banyak susahkan plus bagi kau terasa hati hm Sayang weh ! aku percaya kau boleh !!!  :*

again :*



Dengan budak patah tangan siku sebab main wrestling tangan huhu. trauma weh . kesian pun hada, geram pun hada hwaaaa



Budak pandai kelas. rindu kau weh

Tablemate goals ever ! budak paling cerdik bijaksana dalam batch ! mesti dapat straight A+ 

Accountant berjaya eh silap ! dia ni suka duit suka calculator ahahaha\


tuje kenangan yang ada :* AKu sayang korang weh! 
Till jannah. jaga diri and thanks for all this memories together even aku hanyalah semut di dalam air yang dikelililngi oleh ikan besar huhu

You Might Also Like

0 comments

Top Commentators Widget for Blogger Blogspot with Avatars